Google Analytics به شما اجازه میدهد ۵۰ عدد property اضافه کنید. property در گوگل آنالیتیکس جاییست که شما اطلاعات سایتتان را به آن ارسال می کنید و به زبان ساده شما می توانید در هر property، یک آدرس وبسایت و یا اپلیکیشن را اضافه کنید. در ادامه، نحوه ایجاد یک property برای یک وبسایت و دریافت اسکریپت گوگل آنالیتیکس به صورت تصویری توضیح داده شده است.
برای استفاده از این سرویس ابتدا با آدرس جیمیلتان در Google Analytics وارد شوید.
ثبت سایت در گوگل آنالیتیکس
اگر تا بحال هیچ property را در آنالیتیکس اضافه نکرده باشید، با صفحه ای مشابه تصویر زیر روبرو خواهید شد که طبق تصویر باید روی دکمه Sign up کلیک نمایید. اگر قبلا در آنالیتیکس property داشته باشد، عکس زیر را نادیده بگیرید و به عکس بعدی رجوع کنید.

اگر از قبل در اکانت گوگل آنالیتیکس property داشته باشید، باید به منوی Admin رفته و سپس مطابق با تصویر زیر در منوی آبشاری، روی گزینه Create new account کلیک نمایید.

سپس با توجه به تصویر زیر، اطلاعات مورد نیاز را وارد کرده و روی دکمه Get Tracking ID کلیک نمایید.
توضیح شماره ۱ تا شماره ۷ در زیر عکس وجود دارد.

توضیح شماره های درون تصویر بالا به شرح زیر می باشد:
- برای ثبت یک وبسایت باید گزینه website را انتخاب نمایید.
- نام اکانت را وارد نمایید.
- نام وبسایت را وارد نمایید.
- آدرس وبسایت را به هر صورتی که هست وارد نمایید. در انتخاب http یا https و نوشتن یا ننوشتن www دقت کنید که اطلاعات را دقیقا مانند سایت مورد نظرتان وارد کنید.
- دسته بندی سایت که نشان دهنده نوع فعالیت سایت است را مشخص کنید.
- منظقه زمانی را مشخص کنید. ارسال گزارش ها بر اساس زمان منطقه ایست که شما انتخاب کرده اید.
- روی دکمه Get Tracking ID کلیک نمایید.
سپس پنجره ای به شما نمایش داده خواهد شد که شرایط استفاده از سرویس گوگل آنالیتیکس را به شما نمایش می دهد که در صورت قبول داشتن آن شرایط، روی دکمه I Accept کلیک کنید.

پس از آن شما می توانید از اسکریپت Google Analytics که در تصویر زیر در کادر سبز رنگ نمایش داده شده، استفاده کرده و آن را در کلیه صفحات وبسایتتان بارگذاری نمایید و از آنالیز ها و گزارش بی نظیر گوگل استفاده ببرید و وبسایتتان را بهتر و هوشمندانه تر مدیریت کنید. همچنین از بسیاری از گزارش ها می توانید در راستای بهینه سازی برای موتور جستجو استفاده کنید.

جهت بارگزاری اسکریپت مذکور در وبسایت راه های مختلفی وجود دارد. به عنوان مثال شما می توانید اسکریپت را در یک فایل php مانندanalyticstracking.php نوشته و سپس آن فایل php را در تمام صفحات سایت با استفاده از کد زیر بارگذاری نمایید.
همچنین برای بیشتر سیستمهای مدیریت محتوا یا همان CMS ها، افزونه هایی وجود دارد که استفاده از آنها نیازی به دانستن دانش برنامه نویسی خاصی ندارد و شما می توانید با استفاده از آنها و با وارد نمودن Tracking ID گوگل آنالیتیکس، از این سرویس استفاده نمایید.